Ајде да учиме заедно јазици

Да се дружиме

и да се забавуваме

Создади пријателства

Учете и растете заедно

Забава за сите

Игри, квизови, театарски претстави, излети ...

Литература

Hamilton House, Macmillan, Oxford hueber…

Настава

Настава во групи

Индивидуална настава

Учиме низ игра

Натпревари

Квизови

EUROKIDS - Language Factory

EUROKIDS Language Factory е место каде јазиците се изучуваат на
најзабавен начин

  • употреба на најсовремени методи
  • интерактивен пристап – натпревари, игри, квизови
  • театарски претстави
  • излети
  • создавања нови пријателства и долгогодишни незаборавни
    дружења

Курсеви за деца, oсновци и средношколци

Англиски за претшколска возраст – учиме преку интересни активности – друштвени игри, песна, танц, креативни работилници со цел да се поттикнат и развијат сите јазицни вештини.

Курсеви за возрасни

Сите оние кои сеуште не се дел од EUROKIDS фамилијата, а кои сакаат да бидат и да научат нов јазик, направивме ПРОМО ЦЕНА за изучување на истите.

Арт работилница

Место каде се создаваат уникатни предмети, се развива фантазијата, спонтаноста и љубовта кон уметноста.
Креативна работилница за возрасни и деца!!!
A different language is
a different vision of life.

Уписи

Сакате ли на вашето дете да му овозможите успешно совладување на
странски јазик?
Сакате ли да го надоградите неговото знаење?
Сакате ли комуникација веднаш?

Ако е така, тогаш повелете во EUROKIDS Language Factory.

Уписите за новата учебна година се во тек, резервирајте го вашето место на време.

Со правилен избор упехот е неизбежен!!!

Работно време:

Пон-Пет

09:00 - 21:00

Саб-Нед

10:00 - 16:00

Следете не:

Контакт:

Адреса: бул.Св.Климент Охридски 58-б
(Спроти Матица), 1000, Скопје