EUROKIDS ВИ ПОМАГА ПРИ УПИС НА

ARDEN UNIVERSITY во БЕРЛИН

Еуро Едукативниот Центар ЕУРОКИДС од Скопје е специјализирано училиште за неформално образование со дoлгогодишна традиција од 20 години. Во 2023 склучивме договор за соработка со британскиот универзитет АРДЕН со цел да им овозможиме на нашите ученици студии на овој престижен универзитет во Берлин, Германија.

Постојат неколку причини кои го прават АРДЕН одличен избор за додипломски и постдипломски студии:

  • британски универзитет сместен во срцето на Берлин
  • акредитација А+++ ( соработка со реномирани компании)
  • можност за добивање стипендија
  • студирање на англиски јазик
  • можност платена работа од 20 часа неделно (во областа на студии која студентот ќе ја избере)
  • бесплатно изучување германски јазик
  • стекнување со британска диплома која е призната насекаде
    и друго

Уписи

Сакате ли на вашето дете да му овозможите успешно совладување на
странски јазик?
Сакате ли да го надоградите неговото знаење?
Сакате ли комуникација веднаш?

Ако е така, тогаш повелете во EUROKIDS Language Factory.

Уписите за новата учебна година се во тек, резервирајте го вашето место на време.

Со правилен избор упехот е неизбежен!!!

Работно време:

Пон-Пет

09:00 - 21:00

Саб-Нед

10:00 - 16:00

Следете не:

Контакт:

Адреса: бул.Св.Климент Охридски 58-б
(Спроти Матица), 1000, Скопје