Контактирај не за повеќе инфо за

Arden University

Остави ги твоите податоци, за да те контактираме за подетални информации за студиските програми, условите за упис и достапни стипендии. Дозволете ни да ти помогнеме да започнеш образовно патување кое те подготвува за успешна кариера во иднина.  Универзитет Арден – Берлин е водечка институција посветена на достапно и фокусирано на кариера образование на глобално ниво. Нивните програми се дизајнирани да ти овозможат практични вештини кои одговараат на потребите на индустријата, без разлика дали си за додипломски или постдипломски студии. Нивните флексибилни опции за студирање, вклучувајќи онлајн и комбинирано учење, ќе ти овозможат да ги балансираш студиите со други обврски. Во Арден, ќе научиш од професионалци и академици во индустријата, обезбедувајќи ти динамична средина за учење што поттикнува и теоретско знаење и практично искуство.

  Уписи

  Сакате ли на вашето дете да му овозможите успешно совладување на
  странски јазик?
  Сакате ли да го надоградите неговото знаење?
  Сакате ли комуникација веднаш?

  Ако е така, тогаш повелете во EUROKIDS Language Factory.

  Уписите за новата учебна година се во тек, резервирајте го вашето место на време.

  Со правилен избор упехот е неизбежен!!!

  Работно време:

  Пон-Пет

  09:00 - 21:00

  Саб-Нед

  10:00 - 16:00

  Следете не:

  Контакт:

  Адреса: бул.Св.Климент Охридски 58-б
  (Спроти Матица), 1000, Скопје