Пишете ни:

  Контакт инфо:

  Адреса: бул.Св.Климент Охридски 58-б
  (Спроти Матица), 1000, Скопје
  email: info@eurokids.mk

  Каде се наоѓаме

  Уписи

  Сакате ли на вашето дете да му овозможите успешно совладување на
  странски јазик?
  Сакате ли да го надоградите неговото знаење?
  Сакате ли комуникација веднаш?

  Ако е така, тогаш повелете во EUROKIDS Language Factory.

  Уписите за новата учебна година се во тек, резервирајте го вашето место на време.

  Со правилен избор упехот е неизбежен!!!

  Работно време:

  Пон-Пет

  09:00 - 21:00

  Саб-Нед

  10:00 - 16:00

  Следете не:

  Контакт:

  Адреса: бул.Св.Климент Охридски 58-б
  (Спроти Матица), 1000, Скопје