Литература

Hamilton House, Macmillan, Oxford hueber…

Настава

Настава во групи

Индивидуална настава

Учиме низ игра

Натпревари

Квизови

Курсеви за деца од 3 до 5 години

Англиски за претшколска возраст – учиме преку интересни активности – друштвени игри, песна, танц, креативни работилници со цел да се поттикнат и развијат сите јазицни вештини.

Oсновци и средношколци

АНГЛИСКИ ЈАЗИК

Oxford & Macmillan (Oxford University Press)
2 х 60 мин (неделно) времетраење 2 семестри = степен

А1-Ц1

———————

ГЕРМАНСКИ ЈАЗИК

Hueber Verlag 2 х 60 мин (неделно) времетраење 2 семестри = степен

A1 – Ц1

———————

ФРАНЦУСКИ ЈАЗИК

2 х 60 мин (неделно) времетраење 2 семестри = степен

А1-Ц1

Средношколци и возрасни

АНГЛИСКИ ЈАЗИК

интензивен 2 х 90 мин (неделно) времетраење 16 недели

———————

ГЕРМАНСКИ ЈАЗИК

интензивен 2 х 90 мин( неделно) времетраење 16 недели

———————

ФРАНЦУСКИ ЈАЗИК

интензивен 2 х 90 мни (неделно0 времетраење 16 недели)

———————

ЕРМЕНСКИ ЈАЗИК

1 х 90 мин (сабота) времетраење 2 семестри

———————

ПОРТУГАЛСКИ ЈАЗИК

2 х 90 мин (неделно) времетраење 16 недели

———————

ИТАЛИЈАНСКИ ЈАЗИК

2 х 90 мин (неделно) времетраење 16 недели

———————

ГРЧКИ ЈАЗИК

2 х 90 мин (неделно) времетраење 16 недели

———————

АЛБАНСКИ ЈАЗИК

2 х 90 мин (неделно) времетраење 16 недели

———————

ШВЕДСКИ ЈАЗИК

2 х 90 мин (неделно) времетраење 16 недели

———————

МАКЕДОНСКИ КАКО СТРАНСКИ ЈАЗИК

2 х 90 мин (неделно) 16 недели

———————

ШПАНСКИ ЈАЗИК

2 x 90 мин (неделно) 16 недели

———————

ТУРСКИ ЈАЗИК

2 x 90 мин (неделно) 16 недели

———————

BUSINESS ENGLISH

2 x 90 мин (неделно) 16 недели

Уписи

Сакате ли на вашето дете да му овозможите успешно совладување на
странски јазик?
Сакате ли да го надоградите неговото знаење?
Сакате ли комуникација веднаш?

Ако е така, тогаш повелете во EUROKIDS Language Factory.

Уписите за новата учебна година се во тек, резервирајте го вашето место на време.

Со правилен избор упехот е неизбежен!!!

Работно време:

Пон-Пет

09:00 - 21:00

Саб-Нед

10:00 - 16:00

Следете не:

Контакт:

Адреса: бул.Св.Климент Охридски 58-б
(Спроти Матица), 1000, Скопје