EUROKIDS ПОВТОРНО ВЕ ВОДИ ВО МАРИФЕТЛЕНД!!!

НАЈУБАВОТО, НАЈВЕСЕЛОТО И НАЈКРЕАТИВНОТО МЕСТО ЗА ДЕТСКИ ЗИМСКИ РАСПУСТ!!!

Да научиме како се работи со глина, восок, смола, со игла како се плете и шие, декупаж, оригами, како се готви, а потоа се’ мора да се измие!!!
За идните марифетчии од 5 до 10 години.

————————

Почитувани, Марифетленд цена на дневна основа 800 денари/ 1000 денари
Во цената е вклучено:

  • топол оброк, ужинки ( овошје, грицки…),
  • друштвени игри,
  • едукација, и работилници ( изработка на сапуни, восок, накит, декупаж, глина, плетење, шиење, месење на пецива, декупаж, оригами….) изработката останува за детето
  • прошетка во природа (доколку времето дозволува) и
  • супер забава- со еден збор незаборавно лето❤️.

Почитувани, Марифетленд зимски камп ќе се реализира во 2024 (02.01-18.01.24). За упис и уплата до 25.12.23800 денари/ден, а од 26.12.231000 денари/ден.
Локации – Центар и Капиштец (КТК)

Повелете. ????

И на крај ДА ГИ ИЗНЕНАДИМЕ БАБА И ДЕДО СО ЕДНО РЕЛАКСИРАНО ЛЕТО!!!

За кого е наменет?

За идните марифетчии од 5 до 10 години

Инфо

Дневна посета 1000 денари со вклучен оброк.

Неделна посета 4000 (5 x 800) денари со вклучен оброк.

Работно време понеделник/петок  8:30-16:30

Контакт

Бројот на марифетчии е ограничен!

Побрзајте, свртете веднаш, ако е зафатено пробајте уште еднаш!!! 070 38 37 60

Уписи

Сакате ли на вашето дете да му овозможите успешно совладување на
странски јазик?
Сакате ли да го надоградите неговото знаење?
Сакате ли комуникација веднаш?

Ако е така, тогаш повелете во EUROKIDS Language Factory.

Уписите за новата учебна година се во тек, резервирајте го вашето место на време.

Со правилен избор упехот е неизбежен!!!

Работно време:

Пон-Пет

09:00 - 21:00

Саб-Нед

10:00 - 16:00

Следете не:

Контакт:

Адреса: бул.Св.Климент Охридски 58-б
(Спроти Матица), 1000, Скопје