Пријава за

МАРИФЕТЛЕНД - летен камп


  Доколку сакате за еден ден само, наведете во забелешка за кога би сакале.

  Почитувани, една недела чини 4000 денари ( 5*800 ден). Во цената е вклучено топол оброк, ужинки ( овошје, грицки…), друштвени игри, едукација, и работилници ( изработка на сапуни, восок, накит, декупаж, глина, плетење, шиење, месење на пецива, декупаж, оригами….) изработката останува за детето. Се разбира прошетка во природа, музеи, кино….( секогаш различно и забавно) со еден збор незаборавно лето❤️.

  Дневна посета чини 1000 денари со вклучен оброк.

  Уписи

  Сакате ли на вашето дете да му овозможите успешно совладување на
  странски јазик?
  Сакате ли да го надоградите неговото знаење?
  Сакате ли комуникација веднаш?

  Ако е така, тогаш повелете во EUROKIDS Language Factory.

  Уписите за новата учебна година се во тек, резервирајте го вашето место на време.

  Со правилен избор упехот е неизбежен!!!

  Работно време:

  Пон-Пет

  09:00 - 21:00

  Саб-Нед

  10:00 - 16:00

  Следете не:

  Контакт:

  Адреса: бул.Св.Климент Охридски 58-б
  (Спроти Матица), 1000, Скопје