УПИСИ

Сакате ли на вашето дете да му овозможите успешно совладување на странски јазик? Сакате ли да го надоградите неговото знаење? Сакате ли комуникација веднаш?

Ако е така, тогаш повелете во EUROKIDS Language Factory

Со правилен избор упехот е неизбежен!!!

Курсеви за деца, oсновци и средношколци

За сите деца (4-5 години) кои сеуште не се дел од EUROKIDS
фамилијата, а кои сакаат да бидат и да го научат јазикот подобро, направивме ПРОМО ЦЕНА за изучување на англиски или германски јазик.

Курсеви за возрасни

Сите оние кои сеуште не се дел од EUROKIDS фамилијата, а кои сакаат да бидат и да научат нов јазик, направивме ПРОМО ЦЕНА за изучување на истите.

Арт Работилници

Првите чекори знаат да бидат несигурни, но ние со посебно внимание се грижиме за нашите малишани и ги водиме во светот на читање и пишување на странски јазик со помош на најсовремени методи.
A different language is
a different vision of life.

Уписи

Сакате ли на вашето дете да му овозможите успешно совладување на
странски јазик?
Сакате ли да го надоградите неговото знаење?
Сакате ли комуникација веднаш?

Ако е така, тогаш повелете во EUROKIDS Language Factory.

Уписите за новата учебна година се во тек, резервирајте го вашето место на време.

Со правилен избор упехот е неизбежен!!!

Работно време:

Пон-Пет

09:00 - 21:00

Саб-Нед

10:00 - 16:00

Следете не:

Контакт:

Адреса: бул.Св.Климент Охридски 58-б
(Спроти Матица), 1000, Скопје