HE Advisory

International education broadens students’ horizons, helps them gain knowledge, and grow as individuals all in one. Eurokids encourages and exposes students to international studies and its importance. We as a team explain all the opportunities and benefits that come with it, and urge them to be a part of it. Providing students with all the essential information and helping them make connections with the faculty of their choice gives them the opportunity to make the right decision. Making the process of applying abroad easier and supporting them all the way through is something that we do with pleasure.

Студирањето во странство им помага на студентите да ги прошират хоризонтите, да стекнат нови знаења и да се развијат како личности. Еурокидс ги поттикнува и запознава студентите со интернационалните студии и нивната важност. Нашиот тим им ги објаснува сите можности и добивки што се дел од студирањето во странство и ги охрабруваме и тие да станат дел од тоа. Давајќи им ги сите потребни информации и помагајќи им да остварат контакт со посакуваниот факултет им овозможуваме да го направат правилниот избор. Наша работа е да го направиме процесот на аплцирање поедноставен и да ги поддржуме во текот на истиот.

Поддршка при аплицирање

Благосостојбата на нашите ученици секогаш е на прво место. Затоа со годост можеме да кажеме дека Еурокидс се грижи за своите кандидати и нивниот напредок. Често поттикнуваме дискусии каде учениците ги искажуваат сопствените чувства, мисли ставови, а истовремено имаме и шанса да ги запознаваме како личности. Редовна комуникација и секаков вид на поддршка обезбедуваме на нашите ученици/ кандидати.

Application support services

The well-being of our students always comes first. So, Eurokids ensures that the students are well and works towards their progress. We do encourage speaking classes to discuss personal feelings, thoughts, and opinions, and at the same time, we get the chance to know our students better. Speaking activities are done on a regular basis, and our staff is always there to support them when facing any kind of problem.

Уписи

Сакате ли на вашето дете да му овозможите успешно совладување на
странски јазик?
Сакате ли да го надоградите неговото знаење?
Сакате ли комуникација веднаш?

Ако е така, тогаш повелете во EUROKIDS Language Factory.

Уписите за новата учебна година се во тек, резервирајте го вашето место на време.

Со правилен избор упехот е неизбежен!!!

Работно време:

Пон-Пет

09:00 - 21:00

Саб-Нед

10:00 - 16:00

Следете не:

Контакт:

Адреса: бул.Св.Климент Охридски 58-б
(Спроти Матица), 1000, Скопје