Биди дел од тимот

Поради зголемување на обемот на работа, нови проекти, замена на колеги кои привремено се отсутни, распишуваме конкурси за пополнување на отворени работни места.

Процес на селекција на кандидати – ниво на стекнато образование, претходно работно искуство, планови и амбиции наведени во вашето CV и мотивационо писмо се одлучувачки фактори при проценка на стручноста, искуството, мотивираноста.

За работно место или пракса можете да аплицирате во секое време од годината на info@eurokids.mk

Уписи

Сакате ли на вашето дете да му овозможите успешно совладување на
странски јазик?
Сакате ли да го надоградите неговото знаење?
Сакате ли комуникација веднаш?

Ако е така, тогаш повелете во EUROKIDS Language Factory.

Уписите за новата учебна година се во тек, резервирајте го вашето место на време.

Со правилен избор упехот е неизбежен!!!

Работно време:

Пон-Пет

09:00 - 21:00

Саб-Нед

10:00 - 16:00

Следете не:

Контакт:

Адреса: бул.Св.Климент Охридски 58-б
(Спроти Матица), 1000, Скопје