EUROKIDS ТИМ

Професори со долгогодишно искуство и посветеност во работата кои максимално се залагаат вашите деца течно да говорат светски јазици.

ЕНТУЗИЈАЗАМ, СРДЕЧНОСТ И ДРУГАРСТВО кое го има и постојано се надградува во училница и надвор од неа.

 

Целиот тим на EUROKIDS е специјализиран и обучен за работа со деца од предшколска и школска возраст. Наставата се одвива во современо опремена училница, целосно прилагодена за потребите и интересите на децата.

Покрај курсевите и креативните работилници, зимски и летни јазични кампови, правиме и подготовка за полагање на FICE, IELTS, CAE, TOEFL.

Уписи

Сакате ли на вашето дете да му овозможите успешно совладување на
странски јазик?
Сакате ли да го надоградите неговото знаење?
Сакате ли комуникација веднаш?

Ако е така, тогаш повелете во EUROKIDS Language Factory.

Уписите за новата учебна година се во тек, резервирајте го вашето место на време.

Со правилен избор упехот е неизбежен!!!

Работно време:

Пон-Пет

09:00 - 21:00

Саб-Нед

10:00 - 16:00

Следете не:

Контакт:

Адреса: бул.Св.Климент Охридски 58-б
(Спроти Матица), 1000, Скопје