Наш метод

ЕУРОКИДС методологија – комуникација на јазикот кој се изучува и развој на сите јазични вештини – говор, слушање, читање и пишување. Тимска работа, учење во група, интерактивност, друштвени игри, песна танц, глума за поттикнување меѓусебна комуникација.

 

Соработката со родителите е обврска која ja има секој професор од ЕUROKIDS тимот. Редовни родителски средби на крај од секој
семестар се дел од нашата програма. За информација околу напредокот на вашето дете ви стоиме на располагање во секое време.

Уписи

Сакате ли на вашето дете да му овозможите успешно совладување на
странски јазик?
Сакате ли да го надоградите неговото знаење?
Сакате ли комуникација веднаш?

Ако е така, тогаш повелете во EUROKIDS Language Factory.

Уписите за новата учебна година се во тек, резервирајте го вашето место на време.

Со правилен избор упехот е неизбежен!!!

Работно време:

Пон-Пет

09:00 - 21:00

Саб-Нед

10:00 - 16:00

Следете не:

Контакт:

Адреса: бул.Св.Климент Охридски 58-б
(Спроти Матица), 1000, Скопје