Едукација

Странски јазици и работилници

Дружење

Нови пријателства

Забава

Игри, натпревари, квизови

КРЕАТИВНИ РАБОТИЛНИЦИ

Како  по обичај и оваа година ќе се дружиме, забавуваме, твориме

 

ЗА ВРЕДНА РАКА НЕМА МАКА, ПА НЕКА ПОВЕЛИ КОЈ САКА!!!

Секој месец по два пати ќе се твори- за ракотворбите цела година ќе се збори

Декупаж техника (стакло, плочки….)

Шиеме (текас,памучни материјали…)

Квилинг техника ( хартија)

Работиме со глина

Резбаме тиква

Садиме (есенски/пролетни цвеќиња..)

Цртаме на платно со акрил (шарај-барај)

Работиме со волница ( плетеме,сучиме- по малку се мучиме..)

Рециклираме ( пластика,хартија ис ешто ќе ни дојде под рака)

Работиме со дел од природата ( лисја, шишарки, гранчиња….)

Сите празници сме збрани- на нашите творби ве молиме не наоѓајте мани

Семестрална чланарина 3200 ден/- 2 пати месечно по 90 минути (работилници)

Поединечна посета на работилница – (со најава) 500 денари/90 минути

 


 

Сите наши ученици знаат дека ЕУРОКIDS е место кое нуди квалитетно учење но и многу забава. Учењето на странски јазик не значи само совладување на зборови и граматика преточени во реченици, истовремено ј разни настани ги запознаваме и им ја доближуваме традицијата, културата, храната и начинот на живот во земјата чиј јазик го изучуваат. HALLOWEEN, CHRISTMAS, FOOL’S
DAY, FAREWELL PARTY се само дел од уживањето. Нека оваа учебна година донесе многу нови изненадувања за нашите и ваши најмили.

 

 

HALLOWEN!!!

ДВА ДЕНА ТИКВА ПАРТИ ЗА РАДОСТА И ДРУЖБАТА ДА НИ СЕ ВРАТИ – сабота од тикви страшила ќе правиме, за во недела со метла да слетаме и со колачи да се сладиме – HALLOWEEN буквално ќе славиме!


 

ЕСЕН ДОЈДЕ!!!

НАШАТА ФАБРИКА ГИ ОТВОРА СВОИТЕ ВРАТИ ЗА САКСИИ ПРАВЕЊЕ И ЦВЕЌЕ САДЕЊЕ!!!

Шмиргламе, боиме, твориме – саксии рачно правиме за разно цвеќе со љубов да засадиме. Облечете се како зима да иде затоа што дружбата на отворен простор ќе биде.


 

ДА МУ ПОМОГНЕМЕ НА ДЕДО МРАЗ – СЕКОЈА САБОТА ДА СИ ИМАМЕ РАБОТА. НОВА ГОДИНА И ПРАЗНИЦИ СЕ БЛИЖАТ УБАВИ НЕЗАБОРАВНИ ДЕНОВИ КАКО БИСЕРИ СЕ НИЖАТ!

  • ARTY X-MAS PARTY – лампиони и украсни теглички ДЕКУПАЖ техника
  • СЕКОЕ ДЕТЕ МОЖЕ ДА ПЛЕТЕ – техника ВОЛНИЦА
  • НОВОГОДИШНИ ЧЕСТИТКИ – техника КВИЛИНГ

 

ВОДНО МЕСТО ЗГОДНО!!!

НАШАТА ФАБРИКА ГИ ОТВОРА СВОИТЕ ВРАТИ ЗА ТОПОЛ ЧАЈ И ДОБРО ЗДРАВЈЕ ВО ЗИМА ДА НЕ ПРАТИ!

Береме здрави тревки, теглички украсуваме и чајниот микс го крстуваме. Три часа се дружиме задоволство на здрав живот да си прижиме. Стартуваме пред КТК, одиме по падините на Водно, береме, смесата ја мешаме и вкусен напиток во теглички украсени од наши рачиња ставаме – за мама, за тато, дедо, баба или бато!

Уписи

Сакате ли на вашето дете да му овозможите успешно совладување на
странски јазик?
Сакате ли да го надоградите неговото знаење?
Сакате ли комуникација веднаш?

Ако е така, тогаш повелете во EUROKIDS Language Factory.

Уписите за новата учебна година се во тек, резервирајте го вашето место на време.

Со правилен избор упехот е неизбежен!!!

Работно време:

Пон-Пет

09:00 - 21:00

Саб-Нед

10:00 - 16:00

Следете не:

Контакт:

Адреса: бул.Св.Климент Охридски 58-б
(Спроти Матица), 1000, Скопје