THE TEAM WORK MAKES THE DREAM WORK!!!

Училиштето ЕUROKIDS Language Factory е основано 2004 година, и во текот на своето постоење успеа да го одржи, а воедно и подобри квалитетот во наставата – едноставен пристап, современи методи, интерактивност и се разбира позитивни вибрации e збирот што ја прави успешна тимската работа.

Покрај англиски и германски јазик, од оваа година EUROKIDS го воведе изучувањето на италијански, француски, ерменски, грчки, португалски, албански, шведски и македонски како странски јазик.

Целта на EUROKIDS е преку современи методи и квалитетна настава да се постигнат одлични резултати кај сите кандидати.

Курсеви за деца, oсновци и средношколци

За сите деца (4-5 години) кои сеуште не се дел од EUROKIDS
фамилијата, а кои сакаат да бидат и да го научат јазикот подобро, направивме ПРОМО ЦЕНА за изучување на англиски или германски јазик.

Курсеви за возрасни

Сите оние кои сеуште не се дел од EUROKIDS фамилијата, а кои сакаат да бидат и да научат нов јазик, направивме ПРОМО ЦЕНА за изучување на истите.

Арт Работилници

Првите чекори знаат да бидат несигурни, но ние со посебно внимание се грижиме за нашите малишани и ги водиме во светот на читање и пишување на странски јазик со помош на најсовремени методи.

Уписи

Сакате ли на вашето дете да му овозможите успешно совладување на
странски јазик?
Сакате ли да го надоградите неговото знаење?
Сакате ли комуникација веднаш?

Ако е така, тогаш повелете во EUROKIDS Language Factory.

Уписите за новата учебна година се во тек, резервирајте го вашето место на време.

Со правилен избор упехот е неизбежен!!!

Работно време:

Пон-Пет

09:00 - 21:00

Саб-Нед

10:00 - 16:00

Следете не:

Контакт:

Адреса: бул.Св.Климент Охридски 58-б
(Спроти Матица), 1000, Скопје