УПИСИ 2022/2023 - STAY SAFE and LEARN a LANGUAGE

Сакате ли на вашето дете да му овозможите успешно совладување на странски јазик?
Сакате ли да го надоградите неговото знаење?
Сакате ли комуникација веднаш?

Ако е така, тогаш повелете во EUROKIDS Language Factory

Со правилен избор упехот е неизбежен!!!

Информации:

Наставата се одржува два пати неделно во точно определени термини и трае 64 наставни часа (времетраење на еден наставен час е 60 мин), во период помеѓу 14/09/2022 до 31/05/2023 и тоа 32 часа во првиот семестар и 32 часа во вториот семестар.

Месечната цена на школувањето изнесува  1600 денари – вкупно 8 рати. Плаќањето на ратите оди со следната динамика:

 1. рата – од 20 до 30 септември
 2. рата –  од 20 до 30 октомври
 3. рата – од 20 до 30 ноември
 4. рата – од 20 до 30 декември
 5. рата – од 10 до 20 февруари
 6. рата – од 10 до 20 март
 7. рата – од 10 до 20 април
 8. рата – од 10 до 20 мај

Доколку школарината се плати на почеток на зимски/пролетен семестар следува попуст од 20%.
Во случај да се изучуваат два јазици има попуст од 25%.
Семестралното подмирување на ратите мора да се изврши во првите 15 дена од почетокот на курсот!!!

Наша должност е квалитетно и редовно изведување на наставата (интерактивна настава со дигитални интерактивни учебници, смарт табла, е-пенкало при настава со физичко присуство), успех и напредок во знаењето, а воедно и грижа за детето во училниците доколку наставата е со физичко присуство.

Во секое време може да се информирате за напредокот на вашето дете.

Доколку сами го пополнувате формуларот, истиот (сликан или скениран) е потребно да се испрати на  070 383 760 или на: info@eurokids.mk.
Доколку сакате електронски да го испратите, ве молиме пополнете ја формата десно.

  Во случај да се изучуваат два јазици има попуст од 30%.

  A different language is
  a different vision of life.

  Уписи

  Сакате ли на вашето дете да му овозможите успешно совладување на
  странски јазик?
  Сакате ли да го надоградите неговото знаење?
  Сакате ли комуникација веднаш?

  Ако е така, тогаш повелете во EUROKIDS Language Factory.

  Уписите за новата учебна година се во тек, резервирајте го вашето место на време.

  Со правилен избор упехот е неизбежен!!!

  Работно време:

  Пон-Пет

  09:00 - 21:00

  Саб-Нед

  10:00 - 16:00

  Следете не:

  Контакт:

  Адреса: бул.Св.Климент Охридски 58-б
  (Спроти Матица), 1000, Скопје