ВРЕМЕ Е ДА ГИ УТВРДИТЕ ПЕТКИТЕ? НАУЧЕТЕ ОД НАЈДОБРИТЕ

СУПЕР ПОНУДА ЗА СУПЕР ЗНАЕЊЕ КОЕ НОСИ САМО СУПЕР ОЦЕНА!!!

Часови

  • ХЕМИЈА
  • ФИЗИКА
  • МАТЕМАТИКА

Термини

СЕКОЈ ВТОРНИК И ЧЕТВРТОК ОД 10.30 – 16.30

САБОТА ОД 10.00-14.00

МОЖНОСТ ЗА ИНДИВИДУАЛНИ ИЛИ ЧАСОВИ ВО ГРУПА

Контакт

ПОБРЗАЈТЕ, ЗАКАЖЕТЕ ГО СВОЈОТ ЧАС

070 38 37 60

НЕ ДОЗВОЛУВАЈТЕ ДРУГ ДА ВИ ВЛЕЗЕ ВО РЕДОТ

Уписи

Сакате ли на вашето дете да му овозможите успешно совладување на
странски јазик?
Сакате ли да го надоградите неговото знаење?
Сакате ли комуникација веднаш?

Ако е така, тогаш повелете во EUROKIDS Language Factory.

Уписите за новата учебна година се во тек, резервирајте го вашето место на време.

Со правилен избор упехот е неизбежен!!!

Работно време:

Пон-Пет

09:00 - 21:00

Саб-Нед

10:00 - 16:00

Следете не:

Контакт:

Адреса: бул.Св.Климент Охридски 58-б
(Спроти Матица), 1000, Скопје